1-1 Simon Hammarström (Johan Skog)
2-1 Simon Hammarström (Victor Nåvik)
3-2 Ludwig Engström (Joni Caddick)
varning: Oscar Parment

Efter 3 träningar på 1/3 delsplan och många nya så var det dags för premiär i div 6 på fullstor plan. Ånge tog ledningen efter 17 min. och kunde sedan hålla den till halvtid. Det märktes att det brast en del i samspel och positioner. I halvtidspausen gjordes några byten och korrigeringar i spelet. Det hann bara gå 2 min in i andra halvlek så kom kvitteringen genom Simon Hammarström. Tydligen gillade han att göra mål för 10 min. senare hade samme man gjort 2-1. Laget gjorde en rejäl uppryckning och tryckte tillbaka Ånge. Men så i en av många kontringar kom så en straff som Ånge inte gjorde något misstag på och så var det 2-2. Sen kom en mycket bra period för Kubenlaget. I den 80:e min. tog man åter igen ledningen genom Ludwig Engström. Några minuter senare hade Kuben några bra chanser att stänga matchen. Dels gjorde Ånges målvakt en bra räddning och när han en stund senare var bortspelad så räddade en utespelare på mållinjen. Osis! Ånge kämpade på och inom drygt 2 minuter, 85 och 86 min. gjorde de 2 mål och vann till slut matchen med 3-4. Sean var besviken över förlorade poäng men tyckte att grabbarna gjorde en bra match. Han gav lite extra beröm till målvakten Gustaf Svelander och mittbacken Emil Norrman samt 2-målsskytten Simon Hammarström.

sön 10 jun 2012, 18:00 Ånge - Kubikenborgs IF 16 - 2
mån 20 aug 2012, 19:00 Kubikenborgs IF - Ånge 2 - 3